Poor service from manufacturer?!

DIscuss anything relating to non-standard cycles and their equipment.
n0ct0
Posts: 9
Joined: 27 Apr 2020, 2:11pm

Re: Poor service from manufacturer?!

Postby n0ct0 » 17 Jun 2020, 8:38am

There’s a post on another forum with the fix. Looks like there’s a spacer missing from the rear mount. Pretty impressive spot for the poster. Power of the internet! :D

RecumbentRide
Posts: 106
Joined: 27 Jul 2012, 9:11pm

Re: Poor service from manufacturer?!

Postby RecumbentRide » 17 Jun 2020, 3:03pm

n0ct0 wrote:There’s a post on another forum with the fix. Looks like there’s a spacer missing from the rear mount. Pretty impressive spot for the poster. Power of the internet! :D



Not so, I've got the rubber spacers in question I just didn't include them in the photo as balancing them plus bolt and taking a photo was too much trouble. The rack is still short and the angle of the bolt hole is still off with the boss. Thanks for suggestion anyway

n0ct0
Posts: 9
Joined: 27 Apr 2020, 2:11pm

Re: Poor service from manufacturer?!

Postby n0ct0 » 17 Jun 2020, 3:38pm

Shame. I was hoping that would get it sorted for you.

Onward and upward!

RecumbentRide
Posts: 106
Joined: 27 Jul 2012, 9:11pm

Re: Poor service from manufacturer?!

Postby RecumbentRide » 17 Jun 2020, 9:19pm

Well the silver lining is, it gives me an opportunity to use my Dremel stand :)

RecumbentRide
Posts: 106
Joined: 27 Jul 2012, 9:11pm

Re: Poor service from manufacturer?!

Postby RecumbentRide » 9 Jul 2020, 12:35am

Well in the end I got my Dremel out and turned the hole into a slot the only way I was going to get this damn luggage rack to fit.

one.jpg

two.jpg